Čepeľ tajomstiev (2021)

Magická kováčka Ziva vyrába najmocnejšie zbrane sveta. Vždy radšej trávila čas so železom než s inými ľuďmi. Až keď vyrobí meč, ktorý vyzrádza tajomstvá, opúšťa kováčsku dielňu. Vydáva sa na šialený útek pred vojvodkyňou, ktorá si chce podmaniť celý svet a Ziva jej na to vyrobila dokonalý nástroj. O...

Info

Slov. názov Čepeľ tajomstiev
Orig. názov Blade of Secrets
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Magická kováčka Ziva vyrába najmocnejšie zbrane sveta. Vždy radšej trávila čas so železom než s inými ľuďmi. Až keď vyrobí meč, ktorý vyzrádza tajomstvá, opúšťa kováčsku dielňu. Vydáva sa na šialený útek pred vojvodkyňou, ktorá si chce podmaniť celý svet a Ziva jej na to vyrobila dokonalý nástroj. Osud dievčat sa prepletie s rozptyľujúco krásnym žoldnierom Kellynom. Zive sa pri pohľade naňho prvýkrát podlomia kolená a snaží sa s tým stoj čo stoj bojovať. Jeho ohnivým vlasom a mocným ramenám Ziva napokon podľahne. Cíti to Kellyn rovnako alebo po jej boku zostáva len pre sľúbenú odmenu?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2022: Young Adult fantastika

Hoci Young Adult žáner nepatrí medzi tie, ktorým sa primárne zaoberáme, má medzi čitateľmi fantastiky svoje neodškriepiteľné miesto. A preto: najlepšie YA a mládežnícka fantastika roku 2022!

0 komentárov