Rod zabijáků (2019)

Thera bola prvou dcérou rodu Vane. Ako členka bojovníckej kasty sa celý život pripravovala na boj. Až do dňa, keď došlo k nebeskému úkazu. Theru zasiahol blesk a od toho okamihu počula Hlas. Ako zdráhavá prorokyňa so schopnosťou predvídať budúcnosť bojovala po boku Ashoka Vadala a jeho družiny zvane...

Info

Slov. názov Rod zabijáků
Orig. názov House of Assassins
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Thera bola prvou dcérou rodu Vane. Ako členka bojovníckej kasty sa celý život pripravovala na boj. Až do dňa, keď došlo k nebeskému úkazu. Theru zasiahol blesk a od toho okamihu počula Hlas. Ako zdráhavá prorokyňa so schopnosťou predvídať budúcnosť bojovala po boku Ashoka Vadala a jeho družiny zvanej Synovia čierneho meča, kým ju neuniesol do sídla rodu zabijakov kúzelník so schopnosťou meniť podobu, ktorý zatúžil po jej moci. Ashok Vadal a Synovia čierneho meča sa vydajú na pochod, aby Theru zachránili. So svojím mečom Angruvadalom bol Ashok nezastaviteľný. Lenže Angruvadal už nie je, pri útoku na démonom posadnutého bojovníka sa roztrieštil na kusy. Teraz musí Ashok prvýkrát bojovať bez pomoci magickej čepele. Závisí od toho Therin život.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2022: Fantasy

Minuloročná nádielka fantasy bola extrémne bohatá a tak sme sa rozhodli počet tých najlepších fantasy titulov rozšíriť. Nech sa páči, najlepšie fantasy knihy minulého roku :)

0 komentárov