Z krajiny tieňov (2022)

Zbierka Z krajiny tieňov predstavuje súbor znepokojivých atmosférických hororových príbehov. Uvedie nás do nich mladá žena, ktorá návštevou ranného parku a nálezom starej knižky spustí sled zdanlivo nesúvisiacich udalostí. Vtiahnu nás do podivných a tajomných svetov a vznikajúca mozaika nás postupne...

Info

Slov. názov Z krajiny tieňov
Orig. názov Z krajiny tieňov
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Zbierka Z krajiny tieňov predstavuje súbor znepokojivých atmosférických hororových príbehov. Uvedie nás do nich mladá žena, ktorá návštevou ranného parku a nálezom starej knižky spustí sled zdanlivo nesúvisiacich udalostí. Vtiahnu nás do podivných a tajomných svetov a vznikajúca mozaika nás postupne dovedie k desivému poznaniu. Hrôzostrašné príbehy provokujú bizarnosťou a ohurujú imagináciou. Neraz sa obratne pohrávajú s fantastickými žánrami a ich hranice sa nápadito prepletajú. No svoju podstatu nezaprú. Spĺňajú všetky atribúty nefalšovanej hororovej zábavy. Sú desivé, mrazivé a autentické.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

To najlepšie za rok 2022: Slovenská scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2022. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej scény.

0 komentárov

Naďa Vojteková – Z Krajiny tieňov (recenzia)

Slovenského hororu je ako šafranu, no keď sa nejaký objaví, tak to stojí za to. Práve ním je zbierka poviedok Z Krajiny tieňov od Nadi Vojtekovej.

0 komentárov