Tekeli-Li (2022)

S typickou drzosťou namiešaný koktejl steampunku a dobovej popkultúry z norrovského univerza prezradí, čo robil mechanik Bert Rumbledale, pokým sa pridal k oddielu bojujúceho proti paranormálnemu zločinu. Hlavný hrdina, ako pomyselná moterpáka vrazená do jemného súkolia špionážnych nuáns, prekazí p...

Info

Slov. názov Tekeli-Li
Orig. názov Tekeli-Li
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia S typickou drzosťou namiešaný koktejl steampunku a dobovej popkultúry z norrovského univerza prezradí, čo robil mechanik Bert Rumbledale, pokým sa pridal k oddielu bojujúceho proti paranormálnemu zločinu. Hlavný hrdina, ako pomyselná moterpáka vrazená do jemného súkolia špionážnych nuáns, prekazí plány Fräulein Orsitsch na nastolenie germánskej magickej hegemónie a objíme sa s vílou. V dôsledku toho si zájde po suvenír do Južných morí, kde na tajuplnom ostrove spozná záhadami opradenú civilizáciu a stretne bielu bohyňu. V dych berúcom dobrodružstve vystupujú predchodca agenta 007, zjazvený šľachtic, hessenskí militanti, hordy domorodcov aj bytosti, ktoré nie sú z tohto sveta.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2022: Slovenská scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2022. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej scény.

0 komentárov