Čepeľ Azylu (2022)

„Použi čokoľvek, čo funguje, a preži!“ – to je heslo lovcov monštier. Benedikt je lovec samotár, ktorý medzi svojich priateľov a spojencov najčastejšie považuje netvorov či duchov. Nie je preto vôbec nadšený, keď musí pristúpiť na spoluprácu s loveckou organizáciou Azyl. Lenže, ak má mať nádej na...

Info

Slov. názov Čepeľ Azylu
Orig. názov Čepel Azylu
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia „Použi čokoľvek, čo funguje, a preži!“ – to je heslo lovcov monštier. Benedikt je lovec samotár, ktorý medzi svojich priateľov a spojencov najčastejšie považuje netvorov či duchov. Nie je preto vôbec nadšený, keď musí pristúpiť na spoluprácu s loveckou organizáciou Azyl. Lenže, ak má mať nádej na úspech pri vyšetrovaní vraždy exorcistu a zmiznutí ducha, tak mu nič iné neostáva. Prípad ho zavedie zo súčasnej Prahy do Španielska a na stretnutie s temperamentnou lovkyňou, ktorá túži po pomste.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Čepel Azylu: druhý príbeh českých Ghostbusterov

Ešte koncom minulého roka si pre nás vydavateľstvo Epocha pripravilo novinku od Lucie Lukačovičovej s názvom Čepel Azylu. Ako sa nám čítal? A je lepšia Čepel alebo Zákon Azylu? Dozviete sa v recenzii.

0 komentárov

To najlepšie za rok 2022: Česká scéna

Druhý diel zo série článkov mapujúcich minulý rok vo fantastickom žánri - to najlepšie z domácej českej knižnej scény.

0 komentárov

Ukážka: Lucie Lukačovičová - Čepel Azylu

Lucii Lukačovičovej vychádza nový román zo sveta Azylu, ukážku z ktorého si môžete prečítať práve teraz :)

0 komentárov