Malorie (2020)

Malorie začína tam, kde Bird Box skončil, v Slepeckej škole Jane Tuckerovej. Malorie tu so svojimi dvoma deťmi, Tomom a Olympiou, strávi pokojné dva roky. Aj tu sa však odohrá tragédia, keď dovnútra vniknú tvory rovnako ako do domu na ulici Shillingham. Malorie musí so svojimi dvoma deťmi opäť utiec...

Info

Slov. názov Malorie
Orig. názov Malorie
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Malorie začína tam, kde Bird Box skončil, v Slepeckej škole Jane Tuckerovej. Malorie tu so svojimi dvoma deťmi, Tomom a Olympiou, strávi pokojné dva roky. Aj tu sa však odohrá tragédia, keď dovnútra vniknú tvory rovnako ako do domu na ulici Shillingham. Malorie musí so svojimi dvoma deťmi opäť utiecť do desivého nového sveta. Ako prečká nástrahy výchovy dvoch tvrdohlavých detí vo svete, kde sú nevyhnutné nekonečné zákazy a obmedzenia? Dokáže ich ochrániť pred tvormi aj zlými ľuďmi? A keď jedného dňa zaklope na jej dvere cudzí muž a prinesie jej správy, o akých sa jej ani nesnívalo, odváži sa vydať do neznáma znova? Tentoraz hrá Malorie hlavnú rolu. So svojimi deťmi stane tvárou v tvár nebezpečenstvu a musí sa stretnúť so svojimi najhoršími obavami – tými vo svojom vnútri aj tými v okolitom svete.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

To najlepšie za rok 2021: Hororové knihy

Radi sa bojíte? Pripravili sme si pre vás výber tých najlepších zahraničných prekladových hororov, ktoré na slovenskom a českom trhu môžete nájsť. Bu!

0 komentárov