Hellraiser (1986)

Frankovi Cottonovi, pôžitkárovi, ktorý vyčerpal všetky možnosti zábavy v tejto realite, sa podarilo odhaliť tajomstvo Lemarchandovej kocky, bájneho hlavolamu, ktorý otvára dvere k absolútnym rozkošiam iných sfér. Stanul na prahu a vyčkával príchodu svojich sprievodcov, cenobitov, príslušníkov tajnéh...

Info

Slov. názov Hellraiser
Orig. názov The Hellbound Heart
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Frankovi Cottonovi, pôžitkárovi, ktorý vyčerpal všetky možnosti zábavy v tejto realite, sa podarilo odhaliť tajomstvo Lemarchandovej kocky, bájneho hlavolamu, ktorý otvára dvere k absolútnym rozkošiam iných sfér. Stanul na prahu a vyčkával príchodu svojich sprievodcov, cenobitov, príslušníkov tajného rádu tých, ktorí rozkoš tiež hľadali, našli a už tiež pochopili, že s vypätou zmyselnosťou je neodmysliteľne spätá aj jej večná súputnica: trýznivá bolesť. Hrozivá, neznesiteľná kombinácia však Franka privedie za hranicu života, spoza ktorej mu môže pomôcť iba Julia, žena, ktorá kedysi podľahla kúzlu jeho osobnosti. Pri boji za Frankovu záchranu dôjde k stretu zástupcov pekelného sveta blahej agónie s obyčajnými smrteľníkmi, ovládanými chtíčom, žiarlivosťou i láskou.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2021: Hororové knihy

Radi sa bojíte? Pripravili sme si pre vás výber tých najlepších zahraničných prekladových hororov, ktoré na slovenskom a českom trhu môžete nájsť. Bu!

0 komentárov