Obyčajní hrdinovia (2021)

Československé socialistické leto nezačína najlepšie. Záhadne miznú malí pionieri, nad národným podnikom sa zmráka a majstrovi dopravného úseku je pridelená úloha, po ktorej rozhodne netúžil. Je najvyšší čas vypadnúť do lesov na podnikovú chatu a zabudnúť na všetko zlé. Keď sa ale duchovia mŕtvych p...

Info

Slov. názov Obyčajní hrdinovia
Orig. názov Obyčajní hrdinovia
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Československé socialistické leto nezačína najlepšie. Záhadne miznú malí pionieri, nad národným podnikom sa zmráka a majstrovi dopravného úseku je pridelená úloha, po ktorej rozhodne netúžil. Je najvyšší čas vypadnúť do lesov na podnikovú chatu a zabudnúť na všetko zlé. Keď sa ale duchovia mŕtvych prebúdzajú a démoni z inej dimenzie sa snažia ovládnuť socialistický režim, je nevyhnutné vyčistiť esesácku pištoľ, spojiť sa s agentom KGB a pribrať do partie Joža Fera. Obyčajní hrdinovia idú brániť socialistickú vlasť vždy pripravení! Publikáciu podporil Fond na podporu umenia.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Obyčajní hrdinovia (recenzia)

Vydavateľstvo Hydra nám prinieslo na trh štýlovo pôsobiaci kúsok Obyčajní hrdinovia z pera známeho slovenského autora Mariána Kubicska. Ako to dopadlo?

0 komentárov