Píseň oceli (2019)

Každý príbeh niekde začína. Tento zhodou okolností medzi stehnami jednej vydaté paničky a končí, no končí tam, kam sa môže dostať len fantázia jednej z najtalentovanejších autoriek českej fantastiky. Básnik Minangar nemá vo vrecku ani vindru a doma v Údolí ho čakajú akurát tak modriny od naštvané...

Info

Slov. názov Píseň oceli
Orig. názov Píseň oceli
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Každý príbeh niekde začína. Tento zhodou okolností medzi stehnami jednej vydaté paničky a končí, no končí tam, kam sa môže dostať len fantázia jednej z najtalentovanejších autoriek českej fantastiky. Básnik Minangar nemá vo vrecku ani vindru a doma v Údolí ho čakajú akurát tak modriny od naštvaného manžela, ktorému chodil za ženou. Ani horal Cuchenan na tom nie je o moc lepšie, po smrti majstra kováča, ktorému slúžil, sa zbalil a odišiel na juh za neistou budúcnosťou. Osud ich ale zvedie dohromady, a tým začína cesta za dobrodružstvom, na ktorej nechýbajú draci, démoni z lesov, kráľ zlodejov a samozrejme množstvo žien! Započúvajte sa do piesne ocele, ktorá sa vydáva ku koreňom toho najlepšieho z žánru fantasy.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Píseň války: strhujúci a dojemný záver série

Predvianočná nádielka knižných noviniek bola minulý rok naozaj bohatá. Vydavateľstvo Epocha si pre nás medziiným pripravilo aj Píseň války, tretí a záverečný diel série Písne Delavy od Michaely Merglo...

0 komentárov

Ukážka: Michaela Merglová - Píseň války (Delavský cyklus #3)

Míši už čoskoro vyjde dlho očakávaný závarečný diel Delavského cyklu s názvom Píseň války. A aby sme skrátili vaše čakanie, tak vám prinášame z nej ukážku :)

0 komentárov

Hanblivý Conan a bard (Píseň oceli)

Edice Pevnost nám už dlhé roky prináša to najlepšie z českej fantastickej scény. Dnes sa pozrieme na knižný debut Michaely Merglovej, Píseň oceli z roku 2019.

0 komentárov

Ukážka: Michaela Merglová - Píseň severu (Delavský cyklus #2)

Ukážka z Písně severu, novej knihy od Michaeli Merglovej

0 komentárov