Nesmrteľnosť (2011)

Príbeh zo sveta bestsellerovej trilógie Spomienka na Zem. Pao-šu s požehnaním autora oceňovanej sci-fi ságy Liou Cch'-sina rozvíja zápletku konfliktu medzi ľudstvom a Trisolaranmi, ako aj pôvod a dôsledky princípu temného lesa. Jün Tchien-ming sa ocitol v prednej línii medzihviezdnej vojny: muž, k...

Info

Slov. názov Nesmrteľnosť
Orig. názov 三体X:观想之宙
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Príbeh zo sveta bestsellerovej trilógie Spomienka na Zem. Pao-šu s požehnaním autora oceňovanej sci-fi ságy Liou Cch'-sina rozvíja zápletku konfliktu medzi ľudstvom a Trisolaranmi, ako aj pôvod a dôsledky princípu temného lesa. Jün Tchien-ming sa ocitol v prednej línii medzihviezdnej vojny: muž, ktorý chcel kvôli smrteľnej rakovine podstúpiť eutanáziu, bol v podobe holého mozgu vyslaný do vesmíru s úlohou infiltrovať trisolaranskú Prvú flotilu. Mimozemšťania ho zajali a dlhé desaťročia podrobovali neľudskému mučeniu. Tchien-ming nakoniec podľahol a svojím vezniteľom pomohol s obsadením Zeme, aby zabránil úplnému vyhladeniu ľudstva. Trisolarania mu vyrobili nové naklonované telo a Tchien-ming žil dlho v exile čoby zradca ľudskej rasy. Teraz sa však na sklonku života dočká druhého vzkriesenia. Bytosť, ktorá si hovorí Duch, ho naverbuje do bitky proti nepriateľovi, ktorý sa usiluje o skazu celého vesmíru. Tchien-ming však nechce byť znovu bábkou. Tentoraz sa bude riadiť len vlastným úsudkom.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: marec 2021

V novej pravidelnej rubrike si vždy predstavíme najzaujímavejšie žánrové knižné tituly za minulý mesiac. Začíname marcom 2021!

4 komentárov

Ďalšie objekty v ságe