Balada o hadoch a vtáčatkách (2020)

Vráťte sa do Panemu šesťdesiat štyri rokov pred udalosťami z bestsellerovej série HRY O ŽIVOT. Osemnásťročný Coriolanus Snow čaká len na to, ako zahviezdi v Hrách o život. Tento rok bude totiž iný. Tento rok bude mentorom jedného z vyvolených. Tvrdo drel, aby dokázal naplno využiť svoj šarm, vedo...

Info

Slov. názov Balada o hadoch a vtáčatkách
Orig. názov The Ballad of Songbirds and Snakes
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vráťte sa do Panemu šesťdesiat štyri rokov pred udalosťami z bestsellerovej série HRY O ŽIVOT. Osemnásťročný Coriolanus Snow čaká len na to, ako zahviezdi v Hrách o život. Tento rok bude totiž iný. Tento rok bude mentorom jedného z vyvolených. Tvrdo drel, aby dokázal naplno využiť svoj šarm, vedomosti a zručnosti a doviesť svojho vyvoleného k víťazstvu. Lenže šťastena mu nepraje. Jeho vyvolenou je dievčina z dvanásteho obvodu, tá najodpornejšia spodina v celom Paneme. Ich osudy sú odteraz nerozlučiteľne prepletené, každé Coriolanovo rozhodnutie ich môže vyniesť na stupienok víťazov alebo úplne potopiť. V aréne to bude súboj na život a na smrť. Mimo arény sa v Coriolanovi prebúdzajú city... a tak sa musí rozhodnúť, či bude dodržiavať pravidlá, aj keď mu jeho pud sebazáchovy radí niečo úplne iné.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Vráťte sa do sveta Panemu

Obľúbili ste si Hry o život a aj po viac ako 10 rokoch od ich vydania po nich z času na čas siahnete? Tak potom sa môžete tešiť na ďalší príbeh z Panemu.

0 komentárov