Stalingrad (2019)

Píše sa rok 1942 a nemecká armáda víťazí na všetkých frontoch aj vďaka špeciálnym vojakom vo svojich radoch. Vojakom, ktorí sú prakticky nezničiteľní - teda ak majú dosť cudzej krvi. A či niečo v tejto prekliatej vojne skutočne tečie prúdom, je to práve krv. Germánsky upírsky klan sa rozpína do všet...

Info

Slov. názov Stalingrad
Orig. názov Stalingяad
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Píše sa rok 1942 a nemecká armáda víťazí na všetkých frontoch aj vďaka špeciálnym vojakom vo svojich radoch. Vojakom, ktorí sú prakticky nezničiteľní - teda ak majú dosť cudzej krvi. A či niečo v tejto prekliatej vojne skutočne tečie prúdom, je to práve krv. Germánsky upírsky klan sa rozpína do všetkých strán, jeho nepriatelia sú vystrašení a prehrávajú jednu bitku za druhou. Zdá sa, že mocnú vládkyňu Germánov nič nezastaví. Lenže generál Gerhard začína pochybovať a slovanský upírsky klan sa tak ľahko nevzdáva. Navyše Veronika s Janom Bezzemkov majú plán ... Tajné vojny upírov vrcholia monštruóznou bitkou, ktorá sa zapíše do dejín Bratstva krvi.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Čo ak... Druhá svetová vojna inak

8. mája 1945 skončila v Európe Druhá svetová vojna. No čo ak by to bolo inak? Príspevok k 75. výročiu ukončenia najkrvavejšieho konfliktu.

10 komentárov