Tetovaný (2008)

Noc čo noc prichádzajú s tmou jadrnci - démoni, ktorí na seba berú desivú podobu i podstatu. Planú spaľujúcou nenávisťou k ľudstvu, vládnu nadprirodzenou silou a mocou. Po stovky rokov pozvoľna vyhladzujú ľudské stádo, ktoré sa pred nimi skrýva za magickými ochranami- mocnými symbolmi, ktorých pôvod...

Info

Slov. názov Tetovaný
Orig. názov The Painted Man
Hodnotenie 100 % (1 hodnotení)
Anotácia Noc čo noc prichádzajú s tmou jadrnci - démoni, ktorí na seba berú desivú podobu i podstatu. Planú spaľujúcou nenávisťou k ľudstvu, vládnu nadprirodzenou silou a mocou. Po stovky rokov pozvoľna vyhladzujú ľudské stádo, ktoré sa pred nimi skrýva za magickými ochranami- mocnými symbolmi, ktorých pôvod je zahalený tajomstvom a ochrana desivo krehká. Kedysi bojovali ľudia s jadrncami za rovnakých podmienok a zastavili ich. Lenže tie dni sú dávno preč. Démoni silnejú, zatiaľ čo ľudí vďaka každonočním útokom ubúda. Teraz však svitá ľudstvu nádej. Traja mladí ľudia, ktorí prežili krutý démonské útok, sa odvážia o nemožné - vystúpia spoza krehkého bezpečia ochrán a riskujú všetko v zúfalej snahe odhaliť tajomstvo minulosti. Arlen prinesie akúkoľvek obeť za slobodu. Trúchlivá životná púť ho dovedie až za hranice ľudskej moci. Rojer, zmrzačený démonom, ktorý mu zabil rodičov, hľadá útechu v hudbe - a objavuje, že hudba môže byť rovnako tak útočiskom ako zbraňou. Krásna Leesha sa stane obratnou liečiteľkou, ale elixíry môžu aj ublížiť ... Spoločne budú čeliť noci.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Kei @kei 27.01.2021 23:55:46
10
Výborná kniha. Chcela som čítať niečo neokukané a nové a dostala som to. Príbeh má zaujímavý svet, postavy, ktorým som fandila a aj dej odsýpal. Môžem len odporúčať.

Ďalšie objekty v ságe