Hranice impéria (2019)

Daniel Hankerson je geneticky vylepšený príslušník cisárskej rodiny, ale radšej ako na rodinný vplyv a peniaze sa vždy spoliehal na svoju schopnosť odhadovať ľudí, ktorá mu pomáha ako pri práci pre rozviedku flotily, tak pri hraní kariet. Vďaka nej spozná, že niečo visí vo vzduchu, keď sa ho pokúsia...

Info

Slov. názov Hranice impéria
Orig. názov Hranice impéria
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Daniel Hankerson je geneticky vylepšený príslušník cisárskej rodiny, ale radšej ako na rodinný vplyv a peniaze sa vždy spoliehal na svoju schopnosť odhadovať ľudí, ktorá mu pomáha ako pri práci pre rozviedku flotily, tak pri hraní kariet. Vďaka nej spozná, že niečo visí vo vzduchu, keď sa ho pokúsia pri lúpežnom prepadnutí zabiť, a ani z nadchádzajúcej misie na okraj Impéria nemá dobrý pocit. Čím viac sa hovorí o tom, že ide o rutinný test novej komunikačnej lode, tým je to podozrivejšie. Centrálne impérium je príliš veľké, príliš krehké a pohromade drží vďaka príliš mnohých kompromisom. Vonkajší nepriatelia si z neho chcú ukrojiť svoj diel, ale tí vnútorní sú ešte nebezpečnejší. Ako hovorí čínske príslovie, Impérium čakajú zaujímavé časy.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2019: Domáca slovenská a česká tvorba

Rok 2019 máme za sebou, novoročné a trojkráľové sviatky taktiež, takže je na čase si pozrieť výber toho naj z minuloročnej literárnej nádielky.

0 komentárov