The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle (2018)

Je ráno. Prípravy na večerierok Hardcastlovcov v plnom prúde. A okrem toho aj prípravy na vraždu, lebo Evelyn Hardcastlová ešte pred polnocou umrie. Podarí sa prípad vyriešiť a vražde zabrániť? A podarí sa to na prvý pokus? Mix klasickej detektívky a cestovania v čase.

Info

Slov. názov The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle
Orig. názov The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle
Hodnotenie 100 % (1 hodnotení)
Anotácia Je ráno. Prípravy na večerierok Hardcastlovcov v plnom prúde. A okrem toho aj prípravy na vraždu, lebo Evelyn Hardcastlová ešte pred polnocou umrie. Podarí sa prípad vyriešiť a vražde zabrániť? A podarí sa to na prvý pokus? Mix klasickej detektívky a cestovania v čase.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

YaYa @YaYa 25.09.2018 15:57:11
10
William Faulkner stretol Agathu Christie a celý večer spolu pozerali Doktora Who. Detektívka s fantastickými prvkami sa odohráva v ponurom sídle na anglickom vidieku. Výborná práca so zápletkou a s rôznymi uhlami pohľadu. Koniec je trošku čiernobielejší, ako sa do tohto, dovtedy nádherne sivého sveta hodí, ale v každom prípade prekvapivý. Už len jedna rada: nezamýšľajte sa nad názvom, nečítajte si vopred recenzie a ani len informáciu na prebale. Čím menej budete o knihe vedieť, tým väčšia zábava bude postupne s hlavným hrdinom prichádzať na to, čo sa vlastne deje. Zatiaľ len v angličtine, snáď sa to čoskoro zmení ;)

Obrázky