Rázová vlna (2017)

Záver akčnej postapokalyptickej trilógie (Spad, Polčas rozpadu). Vojna skončila. Zostala len spomienka v podobe zničenej planéty, na ktorej povrch dopadli stovky jadrových hlavíc. Starý svet zmizol a ten nový je iný - divoký, nemilosrdný, rádioaktívny ... V jeho troskách vyvádzajú menitelia - nájazd...

Info

Slov. názov Rázová vlna
Orig. názov Rázová vlna
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Záver akčnej postapokalyptickej trilógie (Spad, Polčas rozpadu). Vojna skončila. Zostala len spomienka v podobe zničenej planéty, na ktorej povrch dopadli stovky jadrových hlavíc. Starý svet zmizol a ten nový je iný - divoký, nemilosrdný, rádioaktívny ... V jeho troskách vyvádzajú menitelia - nájazdníci, dobyvatelia, a hlavne kult, ktorý zhromažďuje atómové bomby k jednému veľkému konečnému odpáleniu. Verí totiž, že Boh chcel zničiť svet, ale niečo sa zvrtlo, a tak je treba dokončiť rozrobenú prácu za neho. Lenže sú tu ľudia, ktorí nukleárnu zimu nechcú, ktorí pamätajú staré časy a veria, že tento svet ešte stojí za záchranu.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Rázová vlna úspešne uzatvára trilógiu Spad

Čo sa stane, keď sa na jednom mieste stretnú jadrové hlavice, divožienky, patriarchálny kult, vyšinutá rocková hviezda a japonský samuraji? No predsa české scifi!

0 komentárov

Videá

Celý záznam - KNIHCENTRUM: František Kotleta - Rázová vlna

Ďalšie objekty v ságe