Temné prázdno (2010)

William Agustus Grey, pilot nákladného lietadla, havaruje v priestore Bermudského trojuholníku a je následne teleportovaný do paralelného vesmíru, v ktorom stretne ďalších ľudí, tzv. Preživších. Spolu sa musia postaviť na odpor voči mimozemskej rase Strážcov, ktorí sa pokúšajú vrátiť na pôvodnú Zem....

Info

Slov. názov Temné prázdno
Orig. názov Dark Void
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia William Agustus Grey, pilot nákladného lietadla, havaruje v priestore Bermudského trojuholníku a je následne teleportovaný do paralelného vesmíru, v ktorom stretne ďalších ľudí, tzv. Preživších. Spolu sa musia postaviť na odpor voči mimozemskej rase Strážcov, ktorí sa pokúšajú vrátiť na pôvodnú Zem. Strážcovia v minulosti zotročili Zem a postavili sa do pozície bohov. S pomocou skupiny Znalcov sa ale podarilo ich zahnať do paralelného vesmíru, do ktorého sa dostal aj Grey. Pomocou Nikolu Tesly sa im podarí upraviť technológiu Strážcov a použiť ju proti nim.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Brad Pitt adaptuje Dark Void

Produkčná spoločnosť Brada Pitta - Plan B Productions - zakúpila práva k filmovej adaptácii pripravovanej scifi videohry Dark Void, ktorú vyvíja štúdio Airtight Games.

0 komentárov

Obrázky

Ďalšie objekty v ságe