Flynn Carsen: Honba za kopijou osudu (2004)

Tridsaťročný vedec Flynn Carsen (Noah Wyle) získal dvadsaťdva akademických titulov a miesto knihovníka Metropolitnej verejnej knižnice, kde mu zverili zbierku legendárnych historických artefaktov, medzi ktorými nechýba Svätý Grál. Krátko po jeho nástupe členovia zlovestného Hadieho bratstva ukradnú ...

Info

Slov. názov Flynn Carsen: Honba za kopijou osudu
Orig. názov The Librarian: Quest for the Spear
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Tridsaťročný vedec Flynn Carsen (Noah Wyle) získal dvadsaťdva akademických titulov a miesto knihovníka Metropolitnej verejnej knižnice, kde mu zverili zbierku legendárnych historických artefaktov, medzi ktorými nechýba Svätý Grál. Krátko po jeho nástupe členovia zlovestného Hadieho bratstva ukradnú časť Kopije osudu, ktorou rímsky vojak Longinus bodol ukrižovaného Krista. Flynn si uvedomí, že ak by získali ešte aj ďalšie dve časti artefaktu, stali by sa podľa legendy neporaziteľnými a mohli by ovládnuť a zničiť celý svet. Vedec preto musí odložiť okuliare, vstať od stola a pokúsiť sa získať artefakt späť, pokiaľ možno celý, aj so zvyšnými časťami. Jeho jediným pomocníkom je odvážna a atraktívna kolegyňa Nicole Noonová (Sonya Walgerová), jeho jedinými zbraňami sú vedomosti, bystrá myseľ a kniha písaná doteraz nepreloženým jazykom.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Najslávnejší lovci pokladov

Pred týždňom sme tu mali recenziu na Uncharted a dnes sa k dobrodružnému žánru ešte na okamih vrátime v TOP najznámejších lovcov pokladov.

2 komentárov