Spider-Man: Návrat domov (2017)

Spider-Man sa po udalostiach vo filme Captain America: Civil War pokúša dostať do rovnováhy svoj privátny život a život pavúčieho muža v ňom.

Info

Slov. názov Spider-Man: Návrat domov
Orig. názov Spider-Man: Homecoming
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia Spider-Man sa po udalostiach vo filme Captain America: Civil War pokúša dostať do rovnováhy svoj privátny život a život pavúčieho muža v ňom.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 31.10.2018 13:14:48
8
Konečne, marvelovský Pokémber! Dobrá akcia, nad vecou marvelovský humor, vydarené marvelovské akčné scény... je to proste marvelovka. Áno, je to úplne rovnaký film ako nám Disney naservíruje tri- až štyrikrát do roka, ale momentálne ej to asi najlepší prístav, v ktorom mohol starý doráňaný koráb Pókember zakotviť. Inak, trigger warning: film vám tlačí do hrdla etnickú diverzitu ako kukuricu do kačice- Peter Parket je asi jediná biela postava v celom filme. Ale v tomto prípade je to OK. Spider-Man bol vždy o Peterovi Parketovi v New Yorku a súčasný New York je proste etnicky najrozmanitejšie mesto na svete, takže by som to nazval verným zobrazením reality.

Články

Filmová história sci-fi, časť 9. (2010-2020)

Očakávania, že po úspechu {sfdb,1694,Avatara} (2009) sa dočkáme oživenia vysoko rozpočtových a originálnych sci-fi produkcií sa nenaplnili. Tie najveľkolepejšie a najvýpravnejšie sci-fi filmy sa držia...

0 komentárov

Spider-Man: Homecoming - Recenzia

Do kín sa na pavúčich vláknach spustil Spider-Man v zosobnení Toma Hollanda, ktorí čelí nielen vlastným hormónom ale aj ambíciám stať sa jedným zo superhrdinov. Facit: Marvel vo svojom najlepšom šate!

0 komentárov

Videá

Trailer - 3. verzia