Kronika (2012)

Traja spolužiaci získavajú nadprirodzené schopnosti. Avšak čoskoro sa ukáže, akí v skutočnosti budú, lebo každý je len človek a má svoju dobrú aj temnú stranu.

Info

Slov. názov Kronika
Orig. názov Chronicle
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia Traja spolužiaci získavajú nadprirodzené schopnosti. Avšak čoskoro sa ukáže, akí v skutočnosti budú, lebo každý je len človek a má svoju dobrú aj temnú stranu.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Andrew Detmer Dane DeHaan
Monika Anna Wood
Casey Ashley Hinshaw
Michael Ernesto Joe Vaz
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

xius @xius 28.01.2021 22:17:48
8
Film zhmotnuje moju osobnu maniu - ziskat superschopnosti. Asi neprekvapi, ze som ho pozeral s otvorenymi ustami. Priebeh od prveho experimentovania s telekinezou, cez lietanie az k bodu, kde sa vsetko dokazi na mna posobil podobne ako Requiem for a Dream. Hej, pritahujem za vlasy, toto je podstatne priamociarejsia paralela, ale vytlacila z found footage stylu necakane zabavny obsah.

Články

Filmová história sci-fi, časť 9. (2010-2020)

Očakávania, že po úspechu {sfdb,1694,Avatara} (2009) sa dočkáme oživenia vysoko rozpočtových a originálnych sci-fi produkcií sa nenaplnili. Tie najveľkolepejšie a najvýpravnejšie sci-fi filmy sa držia...

0 komentárov

Ďalšie filmy roku 2012 I.

Začína nám nový rok a s rebríčkami všetkého možného sa roztrhlo vrece. Mňa najviac zaujímali tie filmové a knižné. S mnohými som nesúhlasil, mnohé som nevidel. Niečo som však videl a nie o všetkom som...

5 komentárov

Upútavka na Chronicle

Príbeh o troch mládencoch, ktorí získali nadprirodzené schopnosti sme si už predstavili a prinášame ukážku s názvom Spider - Pavúk, ktorá ukazuje, čo by ste asi robili vy pri tomto zistení.

2 komentárov

Chronicle - Čo sa môže stať, ak nadprirodzené skopnosti získajú nepovolaní

Máme troch pubertiakov, ktorí lezú tam kde nemajú a tak sa stane, že získajú nadprirodzené schopnosti, budú využité len na účely dobra?

2 komentárov

Videá

Ukážka - Spider
Trailer - TV Spot
Trailer