Správcovia osudu (2011)

Príbeh Eda Fletchera, ktorý zistí, že jeho realita je falošná a za javiskom, na ktorom sa odohráva jeho život stoja čudné a tajuplné bytosti.

Info

Slov. názov Správcovia osudu
Orig. názov Adjustment Bureau, The
Hodnotenie 70 % (1 hodnotení)
Anotácia Príbeh Eda Fletchera, ktorý zistí, že jeho realita je falošná a za javiskom, na ktorom sa odohráva jeho život stoja čudné a tajuplné bytosti.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 30.10.2018 22:27:02
7
Príjemné prekvapenie. Adjustment Bureau svojho času zapadol, čo je trochu škoda. Napínavý thriller a zároveň mystery film a špeciálnom oddelení, ktoré… upravuje realitu. Samozrejme, niečo sa pokazí a jeden z jeho agentov sa zrazu stane štvanou zverou. Daždivý New York, trochu noir atmosféra, zaujímavá akcia a dobrý nápad. Možnou nevýhodou sú, asi úmyselne, nevýrazné herecké výkony. Píšem úmyselne, pretože sedia do atmosféry filmu, postavy majú byť nevýrazné a “upraviteľné”, avšak herci to zahrali asi príliš dobre :) Stojí za pozretie.

Články

15 romantických scifi filmov k svätému Valentínovi

K Valentínovi patrí romantika a k romantike patria romantické filmy.

3 komentárov

Filmová história sci-fi, časť 9. (2010-2020)

Očakávania, že po úspechu {sfdb,1694,Avatara} (2009) sa dočkáme oživenia vysoko rozpočtových a originálnych sci-fi produkcií sa nenaplnili. Tie najveľkolepejšie a najvýpravnejšie sci-fi filmy sa držia...

0 komentárov

Carl Sagan, Stephen Hawking a Arthur C. Clarke spoločne v diskusii

V roku 1988 sa v jednej diskusii stretli Stephen Hawking, ktorý práve vydal svoju prelomovú bestselling knihu, legendárny spisovateľ Arthur C. Clarke a popularizátor vedy Carl Sagan.

0 komentárov

Videá

The Adjustment Bureau Official Trailer #1 - (2010) HD
Celý záznam - Imagine Carl Sagan, Stephen Hawking and Arthur C. Clarke together in conversation. It happened.