Veľká Vianočná súťaž na stránke gamingprofessors.cz!

V spolupráci so stránkou gamingprofessors.cz prinášame veľkú Vianočnú súťaž!
cyberstorm
Filmová história scifi
Pomaly, ale iste sa blíži tá časť kalendárneho roka, kedy sa chtiac nechtiac nevyhnete priberaniu na váhe, zatiaľ čo vaše bankové konto má úplne opačný problém. V obchodoch už vypukla nákupná horúčka a vám je jasné, že aj tento rok pod stromčekom nájdete ponožky či iný mäkký darček. Nečakajte na Ježiška a vezmite osud do vlastných rúk. Herný magazín Gaming Professors podľa vzoru minuloročnej mega súťaže aj tento rok rozdáva stovky skvelých cien s hernou tematikou. Vianočná súťaž je tentoraz členená na jednotlivé adventné týždne, počas ktorých môžete vyhrať digitálne kľúče titulov najrôznejších žánrov, ale aj fyzickej edície českých hier, tričká, plagáty, doskové hry, figúrky, knihy, puzzle či ďalší herný merch a doplnky.
Veľká Vianočná súťaž s gamingprofessors.cz
Veľká Vianočná súťaž s gamingprofessors.cz Disclaimer
Štyri týždne a štyri žrebovania znamenajú, že máte hneď štyri šance, byť medzi šťastlivcami, a pokiaľ sa navyše zúčastníte nielen na Facebooku, ale aj na Instagrame, pravdepodobnosť na výhru sa zdvojnásobí. Či už ste videoherný nadšenec, knihomoľ, alebo vás lákajú skôr doskové hry, medzi toľkými cenami si určite vyberie každý. Tak na nič nečakajte a zapojte sa do prvej vlny, ktorá je už v plnom prúde. Čím viac fanúšikov sa súťaže zúčastní, tým viac sa zoznam výhier rozšíri, pretože toto rozhodne nie je finálna podoba. Prajeme veľa šťastia!


cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.