Poviedky na počkanie 67 - Vyhodnotenie

Pozrite sa, čo budete cez týždeň čítať!
B.T. Niromwell
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Dnes sa pochlapili 6 z vás a postarali sa tak o naše večerné čítanie. Body odhalíme zajtra večer, zatiaľ sa tešíme na vaše hodnotenie a komentáre!


Naštartovalo vás dnešné kolo k písaniu? A čo takto súčastniť sa našej výzvy Fantastická poviedka? Uzávierka aktuálneho kola je na konci júna. Chceli by ste si zasúťažiť anonymne? Potom máte čas posielať poviedky do anonymného kola až do konca augusta. Nezabudnite pri posielaní poviedky cez náš portál označiť správnu kategóriu.
Máte hotovú aj inú, nesúťažnú poviedku? Chcete sa s ňou podeliť s ostatnými fanúšikmi scifi, fantasy a hororu? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme každú žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Neváhajte a posielajte!
Písanie vám veľa nehovorí? Radi si prečítame vás názor na ktorúkoľvek poviedku v komentári. Ak váhate, či sa ozvať, čo sa vám páči a čo nepáči, neváhajte! Autori sú radi za každú odozvu.

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB