Druhý Aquaman sa k nám doplaví v roku 2022

Nový kráľ Atlantídy sa opäť pokusí rozvíriť vody v roku 2022.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Štúdio Warner Bros oficiálne potvrdilo pokračovanie Aquamana, ktoré by malo doraziť do kín 16. decembra 2022, čiže štyri roky po prvom dieli.
Okrem dátumu premiéry zatiaľ ešte o sequeli tejto úspešnej komiksovky nevieme veľa, ale očakávať môžeme návrat Jamesa Wana ako režiséra, zatiaľ čo o scenár by sa mal postarať David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa si určite zopakuje svoju rolu ako Arthur Curry, ktorý sa na konci prvého filmu stal novým kráľom Atlantídy. Návrat Patricka Wilsona a Amber Heard zatiaľ potvrdený nebol, no podľa toho, ako sa prvý film skončil, je veľmi pravdepodobné, že sa tak stane.
Záhadou ostáva, či sa vo filme objavia aj iné postavy z DC univerza. V prvom filme sa objavili zmienky o Justice League, no povráva sa, že pripravované filmy z dielne DC, napríklad Wonder Woman 1984 alebo Birds of Prey by mali byť samostatné a nebudú výrazne nadväzovať na ostatné filmy. Najbližší film od DC, ktorý si budeme môcť v kinách pozrieť, bude Shazam, a to 3. apríla 2019.
Keďže premiéra filmu je ešte veľmi ďaleko, informácií je zatiaľ pomerne málo. Ak sa však nemôžete dočkať ďalšieho podmorského dobrodružstva, nezabúdajte, že WB pripravuje spinoff, ktorý sa bude zaoberať kráľovstvom Trenchov.

Matúš Lukáč

Matúš Lukáč
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB