Mega Man prichádza na filmové plátna

Mega Man dostane svoj film.
Filmová história scifi
Mega Man - Mega Man
Mega Man - Mega Man / Zdroj Disclaimer
Len čo nedávno vyšla najnovšia videohra z tejto série, už bolo potvrdené, že Mega Man vstúpi aj do sveta filmu. Hraný film bude distribuovať spoločnosť 20th Century Fox a o scenár a réžiu sa postarajú Henry Joost a Ariel Schulman. Dvojica predtým spolupracovala na dokumente Catfish a tiež na niekoľkých filmoch zo série Paranormal Activity.
Spoločnosť Capcom novinku ohlásila v stredu večer. „Adaptáciou vplyvnej a celosvetovo obľúbenej hernej série Mega Man chce Capcom osloviť širšie publikum – nielen hráčov videohier, ale aj fanúšikov akčných filmov. V adaptácii sa svet hier Mega Man, ako ho poznáme, skĺbi s veľkou produkciou a zábavným charakterom, ktorými sa vyznačujú hollywoodske filmy.“
Zatiaľ sa nevie, či sa dej filmu inšpiruje niektorou z hier alebo ich príbehových línií. Napokon, doteraz sa už prostredníctvom rôznych médií objavili viaceré verzie tejto postavy. S najväčšou pravdepodobnosťou to ale bude o mužíčkovi v modrom úbore s veľkou zbraňou na jednej ruke a jeho boji proti narastajúcemu počtu rôznorodých šialených nepriateľov.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB