LEGO hviezdy v inštruktážnom videu

Svetlo sveta uzrelo nové inštruktážne video Tureckých aerolínií. Pýtate sa, prečo to uvádzame na stránke venovanej fantastike? Odpoveď nájdete v nasledujúcej krátkej správe.
Podporte scifi.sk
The Lego Movie 2: The Second Part - Celý záznam - Turkish Airlines: Safety Video with The LEGO Movie Characters Disclaimer
Videá o bezpečnosti počas letu vedia byť pekná otrava a ani gestá letušiek, ktoré snáď sparodoval už každý film, tiež nie vždy zaujmú. Turecké aerolínie sa preto rozhodli spojiť príjemné s užitočným a do videa "obsadili" hviezdy pripravovaného filmu Lego Movie 2: The Second part (plánovaná premiéra je v USA ohlásená na 08. feburára 2019).
Dozviete sa, prečo je dôležité si zapnúť pásy a naoko vzorný Batman vám povie o zákaze fajčenia. O tom, že každý má za ušami sa presvedčíte v ďalšej časti videa. Podľa prvotných ohlasov je video úspechom a pasažieri prejavujú záujem o let týmito aerolinkami. A čo vy? Páčilo sa video? Alebo máte lepší nápad ako zaujať?

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB