Steampunková bomba Mortal Engines na plátnach kín!

Vyšiel trailer na filmovú adaptáciu steampunkových Mortal Engines!
cyberstorm
Filmová história scifi
V ďalekej budúcnosti, keď sa na Zemi už minuli takmer všetky surovinové zdroje a metropole premávajúce sa po vyprahlých pustatinách na obrovských kolesách lovia menšie mestá, objaví jeden mladík ukrývanú pravdu. A jedna mladá žena konečne naplní svoj cieľ.
Mortal Engines, obálka prvého vydania (Scholastic, 2001)
Mortal Engines, obálka prvého vydania (Scholastic, 2001) / Zdroj Disclaimer
Obálka knihy pôvodného vydania
Aj takto by sa dal v skratke popísať príbeh, ktorý nám v knihe Mortal Engines (č. ako Smrtelné stroje) priniesol jej autor, Philip Reeve.
A teraz máme možnosť si vychutnať krátku upútavku na veľkolepý film, ktorý nám takto presne o rok prinesie Peter Jackson.
Mortal Engines - Teaser Trailer 1 Disclaimer
Teaser k nadchádzajúcej steampunkovej udalosti roku
Trailer nám naservíroval prakticky hneď prvú stránku románu. Vidíme malé banícke mestečko ako uteká pred niečim obrovským - Londýnom. A hneď na to jednu z hlavných postáv, Hester.
V hlavných rolách steampunkového YA filmu režírovaného Christian Riversom (spolupráca na takmer všetkých Jacksonových blockbusteroch) a produkovaného Peterom Jacksonom (ten tolkienofil...veď viete) uvidíme Roberta Sheehana (poznáte napr. Z Mistfits) v roli mladého Toma Natsworthyho, Heru Hilmar (Da Vinci's Demons) ako Hester Shaw a Huga Weavinga (Matrix, LotR) aka historika Thaddeusa Valentina.
Už teraz sa tešíme :)

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB