Orkovia útočia na internet

Neviete sa dočkať Bitky piatich armád? Tak si uspokojte svoj orkský absťák a zostreľte pár hier v online hre, ktorá sa dnes objavila na oficiálnych stránkach Hobita.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Ork Attack - Plagát - plagat
Ork Attack - Plagát - plagat Disclaimer
Hra je vcelku jednoduchá a jej koncept sme mohli vidieť už v mnohých online hrách. Hráč si vyberie jedného z troch lučištníkov a keďže to je Hobitia hra, má na výber Legolasa, Barda alebo Tauriel.
Ork Attack - 6
Ork Attack - 6 Disclaimer
Úlohou hráča je prebiť sa pár, čiže 20, úrovniami, v ktorých ostreľuje hlavy orkom a ich zvieracím pomocníkom. Spôsob hrania je jednoduchý - hráč klikne sa hrdinu a potiahne kurzor myšky, čím zadá smer a silu letu šípu. Ak sa trafí, zraní, poprípade zabije orka. Streľbu uľahčuje to, že sila a smer poslednej strely ostane zaznačený na obrazovke. Ak zloží hráč všetkých orkov v úrovni, postupuje ďalej.
Ork Attack - 1
Ork Attack - 1 Disclaimer
Aby nešlo len o nudné strieľanie, orkovia nepostávajú na mieste. Niektorí sa hýbu po určitej malej trase, krvilačnejší bežia na hráča a snažia sa ho rozsekať. Úlohu pri hraní zohrávajú štatistiky postavy, ktorú si hráč zvolí. Každý lučištník má odlišnú silu a rýchlosť striel, zdravie, odolnosť proti útokom nepriateľa a podobne. Počet šípov, čiže pokusov trafiť a skoliť všetkých orkov, je obmedzený. Na konci úrovne je hodnotené to, ako rýchlo hráč daný level prešiel, koľko šípov a zdravia mu ostalo a podľa toho dostane 0 až 3 hviezdičky. Je tu teda aj malý súťaživý element.
Ork Attack - 2
Ork Attack - 2 Disclaimer
Orc Attack je hra s jednoduchým konceptom, ktorý okorenila pár zaujímavými mechanikami. Navyše je celá hra príjemná na oko a prelievanie orkskej krvi zabaví nejedného hráča a skráti čakanie na ukončenie hobitej trilógie.
Hru si môžete zahrať na tejto webstránke
Ork Attack
Ork Attack Disclaimer
Ork Attack - 4
Ork Attack - 4 Disclaimer
Ork Attack - 5
Ork Attack - 5 Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB