Témujeme

Fíha, tak to je fakt zaujímavý názov čo mi napadol. Brr, to "mi" mi absolútne nesedí, veď "ma" to napadlo. Moju hlavu, myšlienky, proste úplne to je vo mne. Hmm, že by vírus?
Stano Lacko
Filmová história scifi
Každopádne sme sa rozhodli kvôli niektorým spolupracujúcim členom našej komunitky scifi.sk, ktorí sú zaregistrovaní aj úspešných 2 až 5-krát pod tým istým menom, že to musíme nejako prelúsknuť.
Vieme sa však k tomu dostať až budúci týždeň, nakoľko Stano - Nestor potrebuje takú malú dovolenku, lebo sa mu parí z kečky, Šano - BabCom ladí nejaké veci pre svojho zamestnávateľa v Nemecku a viete akí sú Nemci precízni čo sa týka pracovnej morálky, no a Roland - CML si užíva s keľňou v ruke a stierkuje, no uznajte.
Tak aspoň sa hráme s témou (vizuálom). Ja viem, zatiaľ to nie je boh vie čo, ale kto z vás číta tento blog vie, že toto je zatiaľ inkubátor nového scifi, takže sa kľudne môže stať, že sa to tu zmení úplne, či nie?
Ale pracujeme aj na farebných témach, takže si možno budete môcť vybrať jeden z nich. Ak na to nájdeme nejaký vhodný modul. Takže pre KanYsa a Cyberstorma: bude aj Twilight...
No asi nie, radšej Vampire Diaries, to sa dá vcelku dobre pozerať ;-)
PS: Dnes "ma" nič nenapadá do tejto sekcie...
Diskusia: http://www.scifi.sk/diskusie/?t=2272

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB