Editoriál - September 2009

Filmová história scifi
Prehupli sme sa do druhej polovice úspešného leta. Úspešného asi najmä pre produkčné spoločnosti, ktoré sa nasýtili pri odprezentovaných premiérach tohto leta. Taktiež sa nasýtili fanúšikovia, najmä počas ComicConu minulý mesiac, kde sa producenti jeden za druhým predbiehali pri predstavovaní svojich budúcich a pripravovaných projektov.
Ak ste boli na mieste, mohli ste uzrieť niekoľko minút z Avatara od Jamesa Camerona, či dozvedieť sa novosti o takých projektoch, akými sú Iron-Man 2 či Jonah Hex alebo Tron Legacy. Je jasné, že budúcnosť sa konečne skveje zaujímavými holywoodskymi projektami. Čo myslíte, dočkáme sa niečoho inovatívneho?
Tento mesiac bude mať v USA premiéru nový viac-menej stredne rozpočtový film, ktorý svojou atmosférou pripomína kríženca medzi Votrelcami, Čierno-čiernou tmou a Horizontom udalosti - menom: Pandorum. Uvidíme, čo sa z tohto bastarda vykľuje... ukážky vyzerajú k svetu.
Zatiaľ sa my oddáme koncu leta.
Vychutnajte si ho - hoci aj na Istrocone!
Za scifi.sk
Šaňo "Babcom" Schneider

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB