Megan Fox v dvoch komiksových adaptáciách

Megan Fox (Transformers) je na konci rozhovorov ohľadom hlavnej úlohy v dvoch komiksových adaptáciách - Fathom pre Warner Bros. a Jonah Hex pre Fox Atomic.
Podporte scifi.sk
Megan Fox
Komiks - 1
Nás bude ale zaujímať najmä fantasticky naladený Fathom, ktorý vychádzal najprv pod Top Cows Productions (u nich napr. vychádzali aj prvé komiksy od JMS), dokiaľ ho Michael Turner, jeho tvorca nezobral pod vlastné krídla. Michaelovi Turnerovi nech je zem ľahká, opustil nás nedávno ako 37-ročný. Napriek tomu bude v titulkách ako výkonný producent. O adaptáciu sa stará Jordan Mechner, ktorý produkoval aj hru Prince of Persia. Produkciu majú pod palcom Peter Safran, Steve Bessen a Brian Austin Green.
Príbeh Fathoma sa točí okolo mladej ženy, ktorá zistí, že je členkou rasy morských ľudí, ktorá vie ovládať vodu.
Jonah Hex
V Hexovi, čo je westernový komiks, bude hrať Fox Leilu, nebezpečnú, no krásnu pištolníčku a zároveň citovú záujemkyňu pre Hexa (Josh Brolin). Hex je zmrzačený (jazva na tvári) kovboj, ktorý je na stope majstra voodoo (John Malkovich), ktorý sa usiluje o povstanie armády nemŕtvych, aby zaručil výťazstvo juhu v občianskej vojne USA.
Režisérom bude Jimmy Hayward a s natáčaním by sa malo začať už budúci mesiac. Andrew Lazar a Akiva Goldsman produkujú.

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Jonah Hex

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Jonah Hex