Grudge bude mať svoje pokračovanie

Takisto ako mal svoje druhé pokračovanie úspešný Ring, bude ho mať aj film Grudge. A rovnako, ako to bolo pri Ringu, nebude mať druhá časť nič spoločné s japonským pokračovaním, ale bude úplne nová.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Jennifer Bealsová (The L Word) sa podľa The Hollywood Reporter pridala k obsadeniu The Grudge 2, pokračovaniu hororového hitu z roku 2004. Vo filme sa objaví Amber Tamblyn, ako sestra postavy, ktorú stvárnila Sarah Michelle Geller v prvom diely. Gellerová sa znova objaví v krátkom segmente. Medzi ostatných členov obsadenia patria Arielle Kebbel a Teresa Palmer.
Začiatok filmovania je naplánovaný na budúci týždeň v Tokiu a dátum vydania na začiatok októbra. Réžiu bude znovu viesť Takashi Shimizu. Pokračovania vrhá svetlo na tajomstvo ohľadom hnevu ducha (Grudge) a predstaví postavy, ktoré nemajú navonok nič spoločné, no spája ich práve kliatba, informuje ďalej zdroj. Detaily ohľadom postavy ktorú stvárňuje Beals sú zatiaľ utajované, i keď je známe že vyvolá hnev ducha.

Dušan Kudrec

Dušan Kudrec

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Grudge 2

Diskusia

Muti (Anonym)
Tymto chcem podakovat Kostimu za jeho pomoc pri pisani clanku ;)
14.02.2006
SARS
Horror je to absolutne perfektny a je absolutne svinstvo, ze to budu tocit amici (skonci to ako s Votrelcom). Podla mojho nazoru by sa nemalo robit pokracovanie ku ziadnemu dobremu filmu (Matrix, Alien, ci dokonca Asterix a Obelix).
02.03.2006
ANETA (Anonym)
SFWEQQZŠZ
25.03.2006

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Grudge 2