What goes up, Musk go down

Mala to byť bežná kontrola...
Filmová história scifi
Zatmenie mesiaca
Alden pozrel na svoj chronometer, je najvyšší čas na kontrolu dopadu cudzích telies . Heliana bude čoskoro zatienená Terrianusom. Sadol do vznášadla a nastavil súradnice na Helianinu pologuľu do Kubricusovho pásma.
Nebude potrebovať tieniace fity a to ho zrýchli. Vyštartoval maximálnou rýchlosťou a videl , ako pred ním uniká svetlo ktoré zalievalo krajinu.
Bolo to úžasné, na túto stranu sa Luňan takmer celý Jernar nedostane. Každá známka života na tejto strane môže spôsobiť, že Terrianusania začnú byť zvedaví. Ešteže sem 50 Jernarov nepáchli.
Cesta trvala dlho, vznášadlo na povrchu dlhú jazvu. Cestou nazad zapne korekciu terénu a pôjde rovnakou trasou a stopy razom zmiznú.
Tlak v kabíne bol dobrý. Zásoby aeteru mal na dve cesty. Spustil vnútorné chladenie, na tienistej strane sú predsa len zvyknutí na nižšie teploty.
Posledné hlásenie dopadu z priestoru eternie bolo zaznačené v jeho logáriu. Naviletovia sa namýlili.
Alden pred sebou uvidel kráter, ktorý na nákresoch doteraz zakreslený nebol. Zastavil vznášadlo.
Vyliezol z kokpitu a nazrel do kráteru, uvidel niečo podobné vznášadlu , ale krvavej farby, predá časť bola zaborená do terénu a zadná dívala smerom k Terrianusu, akoby ukazovala skadiaľ pochádza.
Keď podišiel k vznášadlu zistil že nemalo strechu kokpitu a vo vnútri uvidel zakliesnenú postavu.
V bielom ochrannom odeve s prilbou a čiernym priezorom, ten sa na neho otočil, stiahol priezor rukou na ktorej chýbala ruko krytka a Aldena striaslo.
Bytosť mala zúbožený a vyschnutý výraz. Načiahla ruku na palubozoru a strhla kus papyrusu. Na ňom bol nápis „Don´t Panic!“ na druhej strane bolo krvavým písmom napísane „Murdered“ .
Bytosť zrevala revom , aký Alden ešte nepočul. Otočila sa smerom na Terrianus a spustila ešte horší rev.
Tak to vyzerá, že dnes nebude ťahať domov len šrot, ale bude mať spoločnosť.
Tak k nám prišiel napoli mordický bojovník Esla Speedste so srdcom blčiacim po pomste.

andrej android praznovsky

andrej android praznovsky

Diskusia

BlackTom
Alden, Kubricusovo pásmo... Dobrééé 🥰
28.10.2023
andrej android praznovsky
Dakujem:)))
28.10.2023
Lucika
Pekne scifi, ale ja som ten koniec asi nepochopila :/
29.10.2023
andrej android praznovsky
Ahoj Lucilka, nazov havarovaneho vozidla je tesla speedster, Musk ho pred par rokmi vystrelil do kozmu ako prve auto vo vesmire. Dovnutra umiestnil figurinu a na kozmonauta a na oalubovku papier s napisom "Nepanikar!" No su ludia ktori tvrdia ze to nebola figurina ,ale telo jeho obchodneho spolocnika, nakolko v tych dnoch zmizol. No a ja som ho ozivil.
29.10.2023
Lucika
Ahaa kurniksopa a som rozmyslala preco je Muskove meno v nazve :D o tom s autom a figurinou som tusim pocula, ale vobec som si to nespojila
29.10.2023
andrej android praznovsky
ono je to cele zvlastne s tou situaciou, hkavne ked si pozries uvod filmu Heavy metal ,maly Elon musel vidiet zarucene.
29.10.2023
Ak sa chcete zapojiť do diskusie, musíte najprv poviedku ohodnotiť.