Špinavá práca

víla ranného dychu
Filmová história scifi
Špinavá práca
DRRRN – DRRRN – DRRRN – DRRRN – budík sa išiel roztrhať pri opakovaných pokusoch prebrať svojho majiteľa z limba. Balansoval pri zvonení raz na jednej, raz na druhej nôžke. Nestačilo to. Budík zvýšil intenzitu a naschvál vrazil do skoro prázdnej fľaše od bourbonu. Tá sa zakymácala, nahla k rohu nočného stolíka, nahla späť a opísala polkruh smerom k ničote pod stolíkom. Budíkov útok nakoniec ustála, s úľavou zažblnkala a ukázala mu nasratého fakera.
Rýchly pohľad na posteľ prezradil, že s väčšinou Majkových údov to ani nehlo. Budík pozbieral všetku guráž, urovnal si veci v ciferníku, hladinu zvuku nastavil na PEKLO level 9000 a spustil apokalypsu. Všetky deti v bloku sa okamžite prebudili s revom, všetkých dospelých zachvátila hrôza a existenčná kríza, všetky mačky vytrielili zo svojich pelechov, aby sa už nikdy nevrátili späť. Majk sa začal pomaly prebúdzať.
Ten najhlbší povzdych vyšiel z Majkovej hrude: „Skurvený pondelok, môžem ja to....“, nedopovedal, lebo krutá bolesť schvátila jeho kríže, vzala mu slová aj dych. Keď obe našiel, dodal: „Posraté krídla, kto to má furt nosiť!“ Rozmýšľal, že keby boli aspoň z biokarbónu, jak majú tí noví šraci v robote, tak by si nemusel furt ráno ako prvé obliekať ľadvinový pás. Po rýchlych chlapských raňajkách, káva/ciga, stíhal akurát na trolejbus na rannú šichtu.
Už na vrátnici ho zdrbal SBSkár Ciki za neskorý príchod, čo síce nebolo nič zvláštne, lebo to bolo pravidelnou súčasťou ranného stereotypu, no ani nič príjemné. Majk sa dnes ráno zamyslel už druhý krát. Premýšľal ako by Cikiho vďačne poslal do svojej kabínky a on by si pekne oddýchol na vrátnici buzerujúc prichádzajúcich nešťastníkov.
V šatni si Majk vyzliekol košeľu, nohavice aj boxerky, ostalo na ňom len tielko a holá riť. A blanité krídla, ktoré si s odporom namazal vazelínou, aby boli odolnejšie a mali lepšiu aerodynamiku. Tí noví šraci toto robiť vôbec nemusia, majú automatické mazanie jemným olejom na prírodnej báze s aloe vera. Pri pomyslení na to Majk zvraštil obočie a zaťal päste, v ktorých držal hajzlák a záchodovú kefu. Chvíľu ich mliaždil pevným stiskom, no nakoniec rezignovane vošiel do svojej kabínky.
Majkov anus hladko pristál v ústnej dutine spiaceho chlapa. Uvelebil sa, našiel si polohu, aby ranná káva a ciga prispeli k úspešnému vykonaniu prvej dnešnej práce. Po krátkej chvíli bol obsah Majkových čriev súčasťou ústnej dutiny spiaceho. Majk sa vzpriamil, rozkročil nad chrápajúcimi ústami a kefou ledabolo rozotrel, čo dovnútra naložil. Okom mrkol na dielo, ale bolo mu vcelku jedno, či to spravil dôkladne. Zabrnkal krídlami, vzniesol sa a odlietal k ďalšiemu spiacemu, dumajúc, či by nebolo fajn trochu si oddýchnuť na podpore, alebo či si neurobí ten SBS kurz.
Chlap ráno otvoril oči, otvoril ústa, vydýchol a znovu sa spýtal sám seba, prečo ma furt ráno taký odporný smrad z huby.

Nebuzardar

Nebuzardar
Sem tam napíšem pár riadkov...len tak snudi.

Diskusia

nenasytnik
Uz dlho som necital nieco take bez napadu. Hrozne vety, do kopy to cele ledva dava zmysel. Neudrzi sa ani tema na tych dvoch vetach co to cele ma. Ale ked aspon nebola originalita tak to nezachranuje ani forma. Len kuse myslienky nahadzane na seba a dufat ze to bude fungovat.
Takze dokopy velmi dobre, som sa nasmial.
20.03.2021
xius
Toto je vzdy risk! Humor je tazke preniest a pod tlakom hodiny? Temer nemozne! ...ale vyslo, chechtal som sa ako troll. :) Trochu si ale nie som isty trafenim temy. Majk nespal v zavaraninovom sklicku! Missed opportunity! :)
20.03.2021
B.T. Niromwell
Ach, až ma oči zaštípali.
20.03.2021
8HitBoy
What the fuuuuuck :D
Ale nič no, tritakáče delivered.
23.03.2021
Ak sa chcete zapojiť do diskusie, musíte najprv poviedku ohodnotiť.