JoJo's Bizarre Adventure: Part 3 Stardust Crusaders (1989)

Na scénu prichádza nový fenomén - standy. Prvým Joestarom, ktorý ovládne túto vylepšenú formu hamonu sa stáva Josephov vnuk Jotaro.

Info

Slov. názov JoJo's Bizarre Adventure: Part 3 Stardust Crusaders
Orig. názov JoJo's Bizarre Adventure: Part 3 Stardust Crusaders
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia Na scénu prichádza nový fenomén - standy. Prvým Joestarom, ktorý ovládne túto vylepšenú formu hamonu sa stáva Josephov vnuk Jotaro.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

8HitBoy @HB 02.02.2021 17:46:26
8
Hnacím motorom tretieho dielu JoJa je nový fenomén standov a návrat arcizloducha Dia Branda. Josephov vnuk Jotaro je prvým Joestarom so standom, teda superschopnosťou, ktorá na seba berie podobu ľudskej postavy, ktorú môže jej používateľ kedykoľvek vyvolať. Jotarova mama Holly začne mať príznaky zvláštnej choroby a Jotaro sa dozvedá, že jeho matka zomrie, ak do 50 dní nezabijú Dia Branda, ktorý sa vrátil zo sveta mŕtvych, silnejší než kedykoľvek predtým. Jotaro, samozrejme, neváha ani chvíľu. Tretí JoJo je skvelý, má najsilnejšieho JoJa a konečne predstavuje standy, avšak mňa bavil menej ako dvojka. Dôvodom je najmä neskutočná rozťahanosť niektorých dejových liniek. Napriek tomu je to výborný príbeh a absolútna legenda mangy a anime. Yare yare daze!