Buch! (2005)

Kumské údolie? To je to miesto, kde trollovia prepadli zo zálohy trpaslíkov... alebo to snáď zo zálohy prepadli trpaslíci trollov? Stalo sa to veľmi ďaleko a veľmi dávno. Lenže ak teraz Sam Elánius, veliteľ ankh-morporskej mestskej hliadky, nevyrieši vraždu jedného trpaslíka, bude sa musieť prizerať...

Info

Slov. názov Buch!
Orig. názov Thud!
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Kumské údolie? To je to miesto, kde trollovia prepadli zo zálohy trpaslíkov... alebo to snáď zo zálohy prepadli trpaslíci trollov? Stalo sa to veľmi ďaleko a veľmi dávno. Lenže ak teraz Sam Elánius, veliteľ ankh-morporskej mestskej hliadky, nevyrieši vraždu jedného trpaslíka, bude sa musieť prizerať, ako trollovia s trpaslíkmi bojujú znova a priamo pred jeho kanceláriou. Zatiaľ čo vôkol neho sa rozpadá jeho milovaná Hliadka a dunia vojnové bubny, musí odhaliť každú stopu, byť múdrejší ako každý vrah a pokoriť každú temnotu a nájsť riešenie! Ach áno... a každý deň o šiestej hodine, pravidelne, bez akejkoľvek výnimky, musí doraziť domov, prečítať svojmu malému chlapčekovi knihu Kam sa podela moja kravička? a doprevádzať čítanie všetkými pravými zvukmi zvieratiek z hospodárstva. Sú veci, ktoré jednoducho urobiť musíte.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov