Atlasov paradox (2022)

Šesť mágov. Dve súperiace strany. Jeden výskumník. A muž, ktorý dokáže vstupovať do snov. Všetci sa musia rozhodnúť: chcú zachovať svet alebo ho zničiť? V tomto strhujúcom pokračovaní Atlasovej šestky Alexandrijské spoločenstvo odhalí svoju skutočnú tvár tajnej spoločnosti s nepredstaviteľnou mocou ...

Info

Slov. názov Atlasov paradox
Orig. názov The Atlas Paradox
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Šesť mágov. Dve súperiace strany. Jeden výskumník. A muž, ktorý dokáže vstupovať do snov. Všetci sa musia rozhodnúť: chcú zachovať svet alebo ho zničiť? V tomto strhujúcom pokračovaní Atlasovej šestky Alexandrijské spoločenstvo odhalí svoju skutočnú tvár tajnej spoločnosti s nepredstaviteľnou mocou na čele s mužom, ktorý naplno rozbieha svoje plány, ako zmeniť náš doterajší svet. Cena za poznanie je však vysoká, a kto chce získať moc, musí si vybrať, na ktorú stranu sa pridá: ktoré spojenectvá vydržia a ktoré nepriateľstvá sa ešte väčšmi prehĺbia? Atlasov paradox je dlho očakávaným pokračovaním Atlasovej šestky od Olivie Blakovej. Tento temný príbeh z akademického prostredia je bestsellerom New York Times a v jeho druhej časti zaručene nájdete ešte viac túžby, úskokov, zrady a chaosu.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov