Kosenie: Poviedky k sérii Žatva smrt (2022)

Úspešná séria Žatva smrti pokračuje novými strhujúcimi príbehmi z desivého, no fascinujúceho sveta koscov! Spoločenstvo koscov ukrýva nespočetné množstvo príbehov, ktoré ešte neboli rozpovedané. Prešli celé storočia, odkedy na seba Nimbus vzal úlohu starať sa o ľudstvo. Skôr ako sa Goddard pokúsil v...

Info

Slov. názov Kosenie: Poviedky k sérii Žatva smrt
Orig. názov Gleanings: Stories from the Arc of a Scythe
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Úspešná séria Žatva smrti pokračuje novými strhujúcimi príbehmi z desivého, no fascinujúceho sveta koscov! Spoločenstvo koscov ukrýva nespočetné množstvo príbehov, ktoré ešte neboli rozpovedané. Prešli celé storočia, odkedy na seba Nimbus vzal úlohu starať sa o ľudstvo. Skôr ako sa Goddard pokúsil všetko obrátiť hore nohami, ľudia žili dlhé roky vo svete bez hladu, chorôb či smrti. Vo svete, kde populáciu regulovali práve kosci. Neal Shusterman v spolupráci s ďalšími talentovanými autormi odhaľuje v poviedkovej knihe nadväzujúcej na bestsellerovú trilógiu tajomstvá a minulosť obľúbených postáv, no predstaví i nových hrdinov a nových nepriateľov.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov

Knihy mesiaca: máj 2023

Najzaujímavejšie tituly mesiaca máj :)

0 komentárov