Stín bohů (2021)

Tie najlepšie ságy sú napísané krvou. Uplynulo celé storočie od doby, keď spolu bohovia bojovali a navzájom sa vyhubili. Zostali iba ich kosti, sľubujúce veľkú moc tým, ktorí sú dosť statoční na to, aby sa ich vydali hľadať. Vigrídom sa šíria zvesti o vojne a osud nasleduje kroky troch bojovní...

Info

Slov. názov Stín bohů
Orig. názov The Shadow of the Gods
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Tie najlepšie ságy sú napísané krvou. Uplynulo celé storočie od doby, keď spolu bohovia bojovali a navzájom sa vyhubili. Zostali iba ich kosti, sľubujúce veľkú moc tým, ktorí sú dosť statoční na to, aby sa ich vydali hľadať. Vigrídom sa šíria zvesti o vojne a osud nasleduje kroky troch bojovníkov: lovkyne na nebezpečnej výprave, urodzenej ženy túžiacej po bojovníckej sláve a otroka, ktorý sa usiluje o pomstu medzi žoldniermi známymi ako Krvoprísažní. Všetci traja budú utvárať osud sveta, keď naň opäť padne tieň bohov. Stín bohů zahajuje novú epickú fantasy ságu Krvoprísažnú, zasadenú v severskom svete plnom mýtov, mágie a odplaty.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2022: Fantasy

Minuloročná nádielka fantasy bola extrémne bohatá a tak sme sa rozhodli počet tých najlepších fantasy titulov rozšíriť. Nech sa páči, najlepšie fantasy knihy minulého roku :)

0 komentárov