Chaos na vzestupu (2020)

Úvodná kniha novej trilógie Star Wars o tajomnom národu Chissov. Za hranicou galaxie sa rozkladajú Neznáme oblasti: nezmapované a plné skrytých tajomstiev a nebezpečenstiev. V ich víriacom Chaose sa nachádza Ascendencia, domov záhadných Chissov. Mier v Ascendencii je však náhle otrasený po útoku ...

Info

Slov. názov Chaos na vzestupu
Orig. názov Chaos Rising
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Úvodná kniha novej trilógie Star Wars o tajomnom národu Chissov. Za hranicou galaxie sa rozkladajú Neznáme oblasti: nezmapované a plné skrytých tajomstiev a nebezpečenstiev. V ich víriacom Chaose sa nachádza Ascendencia, domov záhadných Chissov. Mier v Ascendencii je však náhle otrasený po útoku na chisskú hlavnú planétu, po ktorom za sebou nepriatelia nezanechajú ani jedinú stopu. Ascendencia poveruje jedného zo svojich najbystrejších vojenských dôstojníkov úlohou vykoreniť neviditeľných útočníkov - osobu narodenú bez titulu, avšak adoptovanú mocnou rodinou Mitth, ktorá mu dala meno Thrawn.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: apríl 2021

Troška sme sa síce zdržali, to ale nič neznamená. Prinášame vám pár tipov na čítanie a podľa nás tie najlepšie knihy za mesiac apríl ;)

0 komentárov