Cisár v exile (2019)

Cisár musí zomrieť. Daniel Hankerson sa nikdy netúžil stať sa cisárom. Bol spokojný ako agent, analytik a hráč pokeru. Lenže osud sa nikdy nepýta. Teraz, po najväčšie prehratej bitke v dejinách Centrálneho impéria, zostáva Daniel odrezaný na palube komunikačnej lodi Hermes. Celé mesiace mohol len ho...

Info

Slov. názov Cisár v exile
Orig. názov Císař v exilu
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Cisár musí zomrieť. Daniel Hankerson sa nikdy netúžil stať sa cisárom. Bol spokojný ako agent, analytik a hráč pokeru. Lenže osud sa nikdy nepýta. Teraz, po najväčšie prehratej bitke v dejinách Centrálneho impéria, zostáva Daniel odrezaný na palube komunikačnej lodi Hermes. Celé mesiace mohol len hovoriť k Impériu a počúvať správy o stratách. Ich budúcou zastávkou je sektor Barrondo, v ktorom však môžu nájsť zrovna tak spojenca, ako nepriateľa. Nový protektorát ich neprestáva prenasledovať a má vlastné plány pre ovládnutie Impéria. Podmienka pre splnenie ich cieľa je jasná: Daniel Hankerson musí zomrieť.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2019: Domáca slovenská a česká tvorba

Rok 2019 máme za sebou, novoročné a trojkráľové sviatky taktiež, takže je na čase si pozrieť výber toho naj z minuloročnej literárnej nádielky.

0 komentárov