Mass Effect: Andromeda: Vzbura na Nexuse ()

Spali stovky rokov. Na svojej dlhej ceste si v kryospánku nechali zdať sny o novom domove v galaxii Andromeda. Teraz sa konečne prebúdzajú a ich sen o mieri sa ocitá v troskách. Pionieri z Mliečnej dráhy - turiani, salariani, ľudia, asarijky a ďalší - teraz musia čeliť novej, neznámej galaxii a hroz...

Info

Slov. názov Mass Effect: Andromeda: Vzbura na Nexuse
Orig. názov Mass Effect: Andromeda: Nexus Uprising
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Spali stovky rokov. Na svojej dlhej ceste si v kryospánku nechali zdať sny o novom domove v galaxii Andromeda. Teraz sa konečne prebúdzajú a ich sen o mieri sa ocitá v troskách. Pionieri z Mliečnej dráhy - turiani, salariani, ľudia, asarijky a ďalší - teraz musia čeliť novej, neznámej galaxii a hrozbám, akým ani nedokázali predstaviť. Nexus je základňa, z ktorej majú kolonisti začať skúmať svoj nový domov. Lenže než len dorazili archy jednotlivých rás, obria vesmírna stanica sa zmenila v kriticky poškodenú, trosku. Misia Andromeda je v nebezpečenstve a Sloane Kelly, šéfka bezpečnosti, musí obnoviť aspoň zdanie poriadku a za každú cenu udržať Nexus pri živote. Čas totiž uteká, ak Sloane zlyhá, celá iniciatíva Andromeda by sa mohla zosypať ako domček z kariet.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť , musíš byť prihlásený Nie je možné hodnotiť nakoľko ešte nedošlo k vydaniu.
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Mass Effect Andromeda 2 - Iniciácia (ukážka)

Máte radi hernú sériu Mass Effect? Vydavateľstvo Fantom Print prináša novú, v poradí už šiestu knihu z tohto vesmíru.

0 komentárov

Mass Effect: Andromeda: Vzpoura na Nexu (recenzia)

Nedávno vydal český Fantom Print knižný prequel k najnovšiemu prírastku z rodiny Mass Effect, k MMORPG Mass Effect: Andromeda. Stojí za to?

0 komentárov