Večnosť omylov (2014)

Bývalý astronaut Derek Watson je členom výboru na menovanie posádok raketoplánov. Jeho život sa zrúti po explózii raketoplánu Discovery, pri ktorej zahynie celá posádka – Derekovi kolegovia a priatelia. Objasnením katastrofy je priam posadnutý. Žiaľ z neúspechu pri vyšetrovaní umocňujú aj stretnutia...

Info

Slov. názov Večnosť omylov
Orig. názov Večnosť omylov
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Bývalý astronaut Derek Watson je členom výboru na menovanie posádok raketoplánov. Jeho život sa zrúti po explózii raketoplánu Discovery, pri ktorej zahynie celá posádka – Derekovi kolegovia a priatelia. Objasnením katastrofy je priam posadnutý. Žiaľ z neúspechu pri vyšetrovaní umocňujú aj stretnutia s bývalou manželkou i nenaplnená túžba po žene jedného z mŕtvych astronautov. Prepadá depresii a zúfalstvu, no z letargie ho vytrhne kontakt s tajomnými Rusmi. Tí mu predložia nielen dôkazy neuveriteľnej hypotézy, ale tiež naznačia, že s posádkou raketoplánu by sa mohol ešte stretnúť. Watsona čaká najťažšie rozhodnutie v živote... Ako ďaleko je človek schopný zájsť pri hľadaní pravdy?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Jana Plauchová - Večnosť omylov

Upozornenie: recenzia surovo prezrádza dej, nesnaží sa ho prekrývať tajomnými náznakmi, takže citlivé povahy nech si zakryjú pri jej čítaní zrak.

7 komentárov