Empyrion - Galactic Survival (2015)

Empyrion - Galactic Survival je 3D sandbox s otvoreným svetom a s dôrazom na boj o prežitie. Začínate v núdzovom pristávacom module, ktorý práve stroskotal na planéte, so základnými nástrojmi a trochou jedla. Možete ťažiť suroviny, stavať vznášadlá, stíhačky, vesmírne lode, budovy a vesmírne základn...

Info

Slov. názov Empyrion - Galactic Survival
Orig. názov Empyrion - Galactic Survival
Hodnotenie 100 % (1 hodnotení)
Anotácia Empyrion - Galactic Survival je 3D sandbox s otvoreným svetom a s dôrazom na boj o prežitie. Začínate v núdzovom pristávacom module, ktorý práve stroskotal na planéte, so základnými nástrojmi a trochou jedla. Možete ťažiť suroviny, stavať vznášadlá, stíhačky, vesmírne lode, budovy a vesmírne základne, všetko zo základných stavenbých kameňov, vo forme a tvaroch podľa svojich predstáv. A potom do nich sadnúť a začať dobývať procedurálne generovanú planétu, jej orbitu, slnečnú sústavu v ktorej sa nachádza, a keď vývojári dajú, nakoniec celý vesmír. Hra je dostupná na PC platforme Steam.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

kAnYs @kanys 29.09.2018 21:50:26
10
No Man's Sky ako MAL vyzerat. Pecka na ktorej som stravil 270 hodin a to som ani raz nepostavil vesmirnu lod. Must have pre ludi obsessnutych vesmirom, vybuchmi, lasermi a raketami, ktory maju neukojenu kreativnu zilu, na ktoru im stacioarne objekty v Minecrafte nestacia. Je to momentalne sice Early access, no na rozdiel od ostatnych zlyhanych projektov na steame (a tych je neurekom), je tento neustale vyvijany. Na jednu vec si ale treba zvyknut: kedze sa hra vyvija, budete velmi casto krat zacinat od znova, kedze sa pridavaju features kazdym updatom. To je ale sucastou zabavy.