Prey (2017)

Zobúdzaš sa na palube Talosu I, vesmírnej stanice obiehajúcej Mesiac v roku 2032. Si kľúčový subjekt výskumu, ktorý má za cieľ navždy zmeniť ľudstvo - ale veci sa nevyvíjajú podľa predstáv. Stanica je zaplavená agresívnymi mimozemskými bytosťami... a ty si ich korysť. Hra je dostupná na PC platforme...

Info

Slov. názov Prey
Orig. názov Prey
Hodnotenie 95 % (2 hodnotení)
Anotácia Zobúdzaš sa na palube Talosu I, vesmírnej stanice obiehajúcej Mesiac v roku 2032. Si kľúčový subjekt výskumu, ktorý má za cieľ navždy zmeniť ľudstvo - ale veci sa nevyvíjajú podľa predstáv. Stanica je zaplavená agresívnymi mimozemskými bytosťami... a ty si ich korysť. Hra je dostupná na PC platforme Steam, Xbox one a Playstation 4.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Veles @Veles 16.07.2022 00:12:28
9
Tvorcovia Dishonored a Dishonored II nesklamali. Napínavý príbeh, ukážková atmosféra, prekrásne prostredia (najmä keď hráč po prvý krá opustí stanicu). Je množstvo spôsobov ako bojovať s nepriateľmi, či už pomocou strelných zbraní, prisvojení si ich vlastných mimozemských schopností, alebo sa na nich prosto vyrútiť s francúzskym kľúčom a biť ich hlava nehlava. Hudba je taktiež vynikajúca, najma Everything is going to be okay. Sú tam však aj menšie chyby, a posledná tretia hry stráca šťavu a tajomno, miesto toho sa na vás už len valí čoraz viac a viac nepriateľov TL:DR Vynikajúce vesmírne sci-fi na spôsob Dishonored, ktoré sa určite oplatí zahrať.
kAnYs @kanys 29.09.2018 21:57:43
10
Must have pre fanusikov strielaciek s RPG prvkami, kyberpunku, vetveneho pribehu a nelinearneho hrania a rozpravania. Najblizsi pribuzny je Deus Ex a podobne ako v nom aj tu sa vacsina situacii da riesit roznymi sposobmi a mnoho destinacii ma viacero sposobov ako sa k nim dostst.