Monster Hunter (2020)

Za hranicou nášho sveta leží iná dimenzia, v ktorej vládnu zúrivé a nebezpečné monštrá. Keď sa do tohto sveta dostane poručíčka Artemis (Milla Jovovich) so svojou elitnou jednotkou, začne sa boj o holý život. V snahe vrátiť sa domov sa spoja so záhadným lovcom (Tony Jaa), ktorého zručnosti a skúseno...

Info

Slov. názov Monster Hunter
Orig. názov Monster Hunter
Hodnotenie 30 % (1 hodnotení)
Anotácia Za hranicou nášho sveta leží iná dimenzia, v ktorej vládnu zúrivé a nebezpečné monštrá. Keď sa do tohto sveta dostane poručíčka Artemis (Milla Jovovich) so svojou elitnou jednotkou, začne sa boj o holý život. V snahe vrátiť sa domov sa spoja so záhadným lovcom (Tony Jaa), ktorého zručnosti a skúsenosti sú pre prežitie v nehostinnej zemi viac než užitočné. Tím bojovníkov tak musí odvracať nespočetné útoky zákerných príšer a zároveň nájsť cestu domov.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Roland Axenberg @martiner 31.08.2021 23:05:00
3
Neviem na čom fičí Paul W. S. Anderson, ale mám podozrenie na kvalitné LSD. Ron Perlman s účesom Donalda Trumpa po nevydarenej trvalej, kocúr v čižmách, zmutované červy z Duny, arachnidy z Hviezdnej Pechoty, draci z Hry o tróny a do toho všetkého elektronická hudba zo 16-bitovej éry. Dokopy to samozrejme nedáva absolútne žiadny zmysel a naozaj by som rád videl toho človeka, ktorý po prečítaní scenára tento projekt odklepol. Dnes je už pravdepodobne na úrade práce. (31.08.2021)

Obrázky