Halo 4: Vpred do úsvitu (2012)

V roku 2525 ľudstvo začalo kolonizovať vesmír a skupina kadetov trénuje, aby sa postavila hrozbám, ktoré na nás číhajú z vesmíru. Thomas Lasky, jeden z kadetov, má pochybnosti o svojich schopnostiach a jeho pohnútkach pre túto vojnu. Zatiaľ čo bojuje sám so sebou sa na ich planéte začne invázia nezn...

Info

Slov. názov Halo 4: Vpred do úsvitu
Orig. názov Halo 4: Forward Unto Dawn
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia V roku 2525 ľudstvo začalo kolonizovať vesmír a skupina kadetov trénuje, aby sa postavila hrozbám, ktoré na nás číhajú z vesmíru. Thomas Lasky, jeden z kadetov, má pochybnosti o svojich schopnostiach a jeho pohnútkach pre túto vojnu. Zatiaľ čo bojuje sám so sebou sa na ich planéte začne invázia neznámou mimozemskou rasou. Spod tlaku útočníkov, ktorému sa skoro poddali, ich zachráni John-117, jeden z legendárnych super-vojakov Spartan II. Možno to bude práve John, ktorý presvedčí Laskyho o jeho potenciáli a vodcovstve v nadchádzajúcom boji so smrteľným nepriateľom.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Orlin Robin August
Vickers Iain Belcher
Kelly-087 Jenna Berman
April Orenski Enisha Brewster
Podporte scifi.sk

Články

Halo 4: Forward Unto Dawn - Webseriál

A keď už sme pri tom Halo. Na Michinime Prime, ktorá uvádza aj BSG: Blood and Chrome, sú online už všetky časti nového webového scifi seriálu / rozkúskovaného filmu z univerza Halo.

0 komentárov

Obrázky

Videá

Celý záznam - Epizóda 5
Celý záznam - Epizóda 4
Celý záznam - Epizóda 3
Celý záznam - Epizóda 2
Celý záznam - Epizóda 1