Armáda temnôt (1993)

Ash je prenesený do roku 1300, kde musí zviesť bitku proti armáde mŕtvych a získať knihu Necronomicon aby sa mohol vrátiť domov.

Info

Slov. názov Armáda temnôt
Orig. názov Army of Darkness
Hodnotenie 60 % (1 hodnotení)
Anotácia Ash je prenesený do roku 1300, kde musí zviesť bitku proti armáde mŕtvych a získať knihu Necronomicon aby sa mohol vrátiť domov.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Ash Bruce Campbell
Sheila Embeth Davidtz
Lord Arthur Marcus Gilbert
Wiseman Ian Abercrombie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 31.10.2018 13:23:15
6
Viem že by som mal tento film milovať ale úprimne preferujem prvé dva diely. Dôvod je možno ten, že som Raimiho Evil Dead trilógiu vôbec nepoznal, tak som si jeden víkend povedal, že si ju pozriem celú. A viem si predstaviť, že ľuďom, ktorí predchádzajúce diely nevideli alebo videli pred pár rokmi musel Army of Darkness pripadať ako popkultúrne zjavenie desaťročia. Mne však prišla natoľko odlišná od predchádzajúcich dvoch dielov, že som to proste nerozdýchal. V podstate ide o hororovú Princess Bride, so super efektami, ikonickou hlavnou postavou s generátorom hlášok namiesto mozgu a motorovou pílou miesto ruky a nie je dôvod. Ale na mňa to proste nefungovalo, humor mi nesadol a béčkovosť hlavného hrdinu mi prišla silená. Táto časť popkultúry proste nie je pre mňa. Nevadí – je jej dosť .

Články

Cosplay of the Day - 29.01.2013

Konečne mužský cosplay. Ash z Army of Darkness

2 komentárov

Videá

Trailer - Official Trailer
Trailer - Trailer

Ďalšie objekty v ságe