Slavcon a IXPO

Pred nami je fantastický víkend, čaká na nás Slavcon a IXPO.
Rasťo L.
Filmová história scifi
Slavcon / IXPO - Plagát - Slavcon logo 2 slavcon logo
SlavCon je trojdňový festival fantastiky a popkultúry – venuje sa fantasy, sci-fi, hororu, histórii a mytológii. Okrem toho si na svoje prídu aj fanúšikovia literatúry, filmu, seriálov, hier, larpu či umenia. Koná sa tento víkend (26. - 28 apríla) v areáli FIIT STU na Ilkovičovej 2.
Áno, je to pravda, fanúšikovia metlobalu sa môžu tešiť na legendárneho Viktora Kruma (Stanislav Yanevski). Nás zo scifi.sk určite stretnete na prednáškach o zlatom veku science fiction, prehľade fantastickej literatúry, na literárnom workshope v sobotu ráno, prípadne pri diskusiách s vydavateľmi (Tatran) alebo spisovateľmi a prekladateľmi.
Program najdete tu:https://slavcon.sk/app
Slavcon / IXPO - Plagát - IXPO plagat IXPO plagat
IXPO, je to technologický kongres alebo zážitkový festival? IXPO je novodobé EXPO. Písmeno „I“ reprezentuje inováciu, inteligenciu, inšpiráciu a najmä interakciu. Je to najväčší technologický festival na Slovensku. Spája v sebe bohaté témy a úžasné zážitky pre všetkých, ktorých zaujíma budúcnosť. Bude otec lietať za prácou na Mars? Nahradí mamu v kuchyni robot? Budú sa deti lepšie učiť vďaka virtuálnej realite? Urobte si s rodinou čas, navštívte IXPO a dozviete sa, kam sa bude naša budúcnosť ďalej uberať. Na IXPO si nájde program každý z vás. Na jednom mieste nájdete výstavu futuristických technológií, inšpiratívne prednášky, novinky z herného sveta, digitálne umenie, medzinárodný turnaj vo videohrách a oveľa viac.
IXPO sa koná na Tyršovom nábreží.
Program je bohatý a v “Martinus stage” nás určite uvidíte.

Rasťo L.

Rasťo L.
Fanúšik scifi, fantasy a dobrej hudby.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB