Fallout (2024)

Príbeh o tých, ktorí majú a tých, ktorí nemajú, vo svete, v ktorom už takmer nič nie je. Dvesto rokov po apokalypse sú obyvatelia luxusných protiatómových krytov nútení vrátiť sa do ožiarenej pekelnej krajiny, ktorú po sebe zanechali ich predkovia - a sú šokovaní, keď zistia, že na nich čaká neuveri...

Info

Slov. názov Fallout
Orig. názov Fallout
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia Príbeh o tých, ktorí majú a tých, ktorí nemajú, vo svete, v ktorom už takmer nič nie je. Dvesto rokov po apokalypse sú obyvatelia luxusných protiatómových krytov nútení vrátiť sa do ožiarenej pekelnej krajiny, ktorú po sebe zanechali ich predkovia - a sú šokovaní, keď zistia, že na nich čaká neuveriteľne zložitý, čudný a veľmi násilný svet.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Roland Axenberg @martiner 26.04.2024 08:57:13
8
Bizarnosť sa strieda s normálnosťou, paródia so smrteľne vážnymi vecami a celý seriál balansuje niekde medzi týmito pólmi. Občas mi taktiež absentovala logika a motivácie niektorých postáv mi prišli nie veľmi dôveryhodné. Cez to všetko sa však dá, aj vďaka duchu tohto seriálu preniesť, teda pokiaľ ste ochotný nechať sa pohltiť famóznou výpravou, technickou stránkou a zámerne prepálenou akciou.

Obrázky